Tekno-Rengas palvelee normaalisti mutta vastuullisesti.

Tekno-Renkaaseen tullessasi tiedät tulleesi turvalliseen paikkaan jossa kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan sekä olemme miettineet toimintamallit täysin asiakkaiden sekä henkilökuntamme terveyden ehdoilla.
Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia, tilanteen muuttuessa ilmoitamme asiasta kotisivuillamme sekä Facebookissa.

Toimimme koko sesongin ajan pelkästään ajanvarauksella, ajan voitte varata kotisivujemme kautta klikkaamalla tästä tai myynnin numerosta 09 8845 789.

Tarjouspyyntöjen ja muidenkin yhteydenottojen suhteen toivomme käyttämään sähköpostia tai puhelinta. Toki olette tervetulleita myös myymälään.

  • Toivomme teidän ajavan auton asennushalliin asentajan ohjeistamana, viruksen on todettu leviävän niin helposti etteivät kertakäyttökäsineet suojaa asentajaa tai asiakasta mahdolliselta tartunnalta.
  • Voitte ajaa suoraan kiinteistön parkkihalliin, jossa on heti oikealla puolella yritykselle merkattuja parkkipaikkoja ja jäädä odottelemaan autoonne kunnes asentaja tulee noutamaan teidät vuorollanne asennukseen. Teidän ei siis tarvitse käydä ilmottautumassa toimistossa.*
  • Riskiryhmään kuuluvat voivat tiedustella renkaanvaihtoa aukioloaikojen ulkopuolella numerosta 09 8845 789, toteutamme vaihdon niin, ettei asiakkaan tarvitse poistua autosta laisinkaan. Palvelu ei aiheuta mitään lisäkuluja riskiryhmään kuuluville.
  • Toivomme ettei käteistä rahaa käytetä laisinkaan ja maksut hoidetaan ensisijaisesti korttimaksulla.
  • Rengashotellilla toivomme että sisällä on vain 1 asiakas kerrallaan, sisällä ei tarvitse käydä erikseen ilmottautumassa.
  • Mikäli tunnet itsesi kipeäksi, olet karanteenissa tai epäilet saaneesi tartunnan toivomme sinun siirtävän renkaidenvaihdon myöhäisempään ajankohtaan.

* Täsmällisyytemme on kunnia-asia josta pyrimme pitämään kiinni, kuitenkin poikkeustilanteessa toivomme ymmärrystä jos aikatauluissa tulee prosessien takia pieniä viivästyksiä.

Luonnollisesti myös itse jäämme kotiin jos huomaamme mitään viitteitä tartunnasta.

Tekno-Renkaan henkilökunta