TIEDOTUS!

Pyrimme myös omalta osaltamme estämään Koronaviruksen leviämistä niin asiakkaiden kuin henkilökunnan osalta. Teemme parhaamme pitääksemme myymälän ja rengashotellin pinnat siisteinä asiakaskäyntien jälkeen.

– Toivomme että ajanvaraukset hoidetaan nettiajanvarauksen tai puhelimen kautta.
Olemme tunnetusti erittäin tehokkaita vastaamaan viesteihin sähköpostitse joten saatte vastauksen nopeasti myös tarjouspyyntöjen jne. osalta.


Kun tulet renkaanvaihtoon toivomme että ajatte auton parkkihalliin. Teidän ei tarvitse käydä myymälässä laisinkaan, asentajat tulevat ohjaamaan teidät rekisterinumeroiden perillä asennushalliin.

Parkkihallissa on heti oikealla puolella meidän parkkipaikkoja johon voitte pysäköidä odottelemaan, asentajat tulevat aikataulun perusteella ohjaamaan teidät asennukseen.

Tämä prosessi on hiukan hitaampi joten ottakaa aikaa mukaan hiukan totuttua enemmän.

Kiitos ymmärryksestä ja pysytään terveinä!

Kun tulet renkaiden vaihtoon

Muista ottaa mukaan:

  • Tarvittaessa toiset kiinnitystarvikkeet (pultit/mutterit ja mahdolliset soviterenkaat).
  • Lukkopultin avain.
  • Toiset renkaat :).
  • Sopivasti aikaa, varaamme työlle aikaa ~15 minuuttia, mutta joskus työssä saattaa mennä kauemminkin.

Sesonkiaikoina asennuspuolen ovien korkeus on 3 metriä, eli tätä korkeampia esim. asuntoautojen renkaidenvaihtoa emme voi ikävä kyllä tehdä. Sesonkiaikojen ulkopuolella käytössämme on myös varastopuolen ~5m korkuinen ovi.

Emme asenna loppuunkuluneita ”sakkorenkaita” tai autoon sopimattomia (esim. liian alhainen kantavuus) renkaita tai vanteita auton alle asti yleisen liikenneturvallisuuden takia.