Tekniikan Maailman 2016 talvirengastestin (17/16) jaettu 1. sija.

Talven tärkein varuste.

UUSI IceContact™ 2 ennennäkemätöntä suorituskykyä pohjoisiin olosuhteisiin.  

Continentalin uusi premium luokan nastarengas henkilöautoihin sekä katumaastureihin.
IceContact™ 2 tarjoaa erinomaista suorituskykyä suomalaisiin talviolosuhteisiin.

Tuoteominaisuuksia:

  • Suurempi määrä nastarivejä ja optimaalinen nastojen sijoittelu parantaa jääpitoa.
  • Erityinen nastojen pinnoitus ja kiinnitysprosessi takaa turvallisemman ajokokemuksen.
  • Lyhyemmät jarrutusmatkat jäällä jäähilekäytävien ansiosta.
  • Toiminnallisiin osiin jaettu pintakuviointi erinomaiseen pitoon ja ajettavuuteen lumella.
  • 50 % enemmän nastoja ja erinomainen ajettavuus.
Continentalin uusi talvirengas IceContactTM 2 – parasta pitoa jäällä ja lumella.
Continental tuo tälle talvikaudelle markkinoille uuden IceContactTM 2 -nastarenkaan. Talvirenkaiden terävintä kärkeä edustavassa renkaassa on peräti 50 % enemmän nastoja kuin edeltäjässään, mikä parantaa sen pitoa jäällä ja kaarteissa merkittävästi. Ainutlaatuinen nastoitusteknologia lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta kaikissa olosuhteissa.
Erittäin suorituskykyinen rengas on saanut testien parhaat pisteet ajettavuudestaan jäällä ja lumella.
Ainutlaatuinen nastoitusteknologia
IceContactTM 2 -renkaassa on 180 nastaa – lähes kaksi kertaa perinteisiä talvirenkaita enemmän. Ainutlaatuinen nastoitusteknologia takaa, että nastat ovat oikeassa kulmassa tiehen nähden tilanteessa kuin tilanteessa ja niiden kiinnitys on neljä kertaa normaalia pitävämpi. Nastoja ympäröivät jäähilekäytävät parantavat jääpitoa poistamalla murskattua jäätä nastan ja jään välistä. Samalla rengasta varten kehitetyt ultrakevyet Kristall-nastat painavat neljänneksen edeltäjiään vähemmän.
Kaikkien edellä mainittujen seikkojen seurauksena nastat pureutuvat jäähän entistä paremmin samalla kun tien päällystettä kuluttava vaikutus on pienentynyt. Rengas on optimoidun voimansiirron ja nastojen sijoittelun ansiosta myös erittäin hiljainen. ”IceContactTM 2 -renkailla on tutkitusti erinomainen jääpito ja sen suorituskyky lumella on ensiluokkainen. Samalla on varmistettu, että renkaan ajettavuus ja äänettömyys ovat huippuluokkaa.
Entistä parempi kumiseos
Renkaissa käytetyn uuden kumiseoksen joustavuus säilyy alhaisissakin lämpötiloissa ja lisää turvallisuutta kaikissa talviolosuhteissa. Epäsymmetrisen pintakuviointinsa ansiosta renkaat mukautuvat kaikkiin olosuhteisiin: sisempi pintakuvio on optimoitu lumelle ja antaa hyvän pidon jarrutukseen ja kiihdytykseen, kun taas ulompi pintakuvio parantaa ajettavuutta ja käsiteltävyyttä. Renkaan kyljen muotoilu parantaa osaltaan ajettavuutta syvässä lumessa.
Erinomaista menestystä testeistä
Tuulilasin testissä (12/2015) rengas sai täydet pisteet ajettavuudestaan jäällä, ajettavuudesta lumella sekä kiihdytyksestä lumella. Rengasta luonnehdittiin muun muassa seuraavasti: ”Erittäin hyvä talvirengas. Pito jäällä on hyvä niin kiihdytyksissä, jarrutuksissa kuin käsittelykokeessakin. Toimii hyvin myös lumella.”
Tekniikan Maailman testissä (17/2015) rengasta kiitettiin puolestaan erityisesti pidosta jäällä ja lumella sekä ajettavuudesta kaikissa talviolosuhteissa. ”Continental on ominaisuuksiltaan tasapainoinen. Sen pito on jäällä hyvä, ja ajo on varmaa hyvän sivuttaispidon ansiosta. Myös lumella rengas toimii mallikkaasti ja se reagoi nopeasti väistötilanteissa”, raati arvioi.

Media